Pavlický steak je skutočná špecialita. Mäso pochádza z jalovíc a býkov slovenského strakatého plemena. Je vždy čerstvé, zdravé a pod stálou kontrolou. Po dôkladnom odležaní je pripravené dopriať vám perfektný gastronomický zážitok.
![season-pavlicky-steak-ext-rib eye](https://seasonrestaurant.sk/wp-content/uploads/2022/12/season-pavlicky-steak-ext-rib-eye.jpg)
Neboli by sme Season restaurant, keby sme vám túto pochúťku nedopriali špeciálnou formou. “Štandardné” Pavlické steaky zrejú na vzduchu 21 dní. Tie, ktoré ochutnáte u nás ležali na vzduchu až 60 dní. Sú to tie najexkluzívnejšie kusy mäsa, ktoré si môžete dopriať.
Či už pri posedení s priateľmi zvolíte 2 kg Tom and Jerry steak, perfektný flambovaný 1,2 kg Prime Rib, alebo 1 kg flambovaný T-bone steak, tieto 60 dní odležané poklady vám doprajú neopakovateľný gastronomický zážitok.
![season-pavlicky-steak-ext-sirloin](https://seasonrestaurant.sk/wp-content/uploads/2022/12/season-pavlicky-steak-ext-sirloin.jpg)
Lahodná chuť Pavlických steakov sa skvele otvorí v kombinácii so zemiakmi pečenými na rozmaríne a cesnaku alebo so zeleninou pripravenou na pare. Hľuzovková alebo hríbová omáčka skvele podporia chuť zeleného korenia.
![season-a-la-carte-entrecote-steak-132A0692](https://seasonrestaurant.sk/wp-content/uploads/2022/12/season-a-la-carte-entrecote-steak-132A0692.jpg)
Aby bol váš zážitok dotiahnutý do dokonalosti, z vínnej karty odporúčame Portrait Chiraz 2014 z vinárstva Peter Lehmann – Barossa Valley (Austrália), alebo Malbec 2018 z vinárstva Golan Heights Winery / Yarden Izrael – Galilea.
Zmeňte svoje gastronomické obzory a odmeňte sa Pavlickým steakom v Season restaurant. Tešíme sa na vašu návštevu!