Pavlický steak je skutočná špecialita. Mäso pochádza z jalovíc a býkov slovenského strakatého plemena. Je vždy čerstvé, zdravé a pod stálou kontrolou. Po dôkladnom odležaní je pripravené dopriať vám perfektný gastronomický zážitok.
Neboli by sme Season restaurant, keby sme vám túto pochúťku nedopriali špeciálnou formou. “Štandardné” Pavlické steaky zrejú na vzduchu 21 dní. Tie, ktoré ochutnáte u nás ležali na vzduchu až 60 dní. Sú to tie najexkluzívnejšie kusy mäsa, ktoré si môžete dopriať.
Či už pri posedení s priateľmi zvolíte 2 kg Tom and Jerry steak, perfektný flambovaný 1,2 kg Prime Rib, alebo 1 kg flambovaný T-bone steak, tieto 60 dní odležané poklady vám doprajú neopakovateľný gastronomický zážitok.
Lahodná chuť Pavlických steakov sa skvele otvorí v kombinácii so zemiakmi pečenými na rozmaríne a cesnaku alebo so zeleninou pripravenou na pare. Hľuzovková alebo hríbová omáčka skvele podporia chuť zeleného korenia.
Aby bol váš zážitok dotiahnutý do dokonalosti, z vínnej karty odporúčame Portrait Chiraz 2014 z vinárstva Peter Lehmann – Barossa Valley (Austrália), alebo Malbec 2018 z vinárstva Golan Heights Winery / Yarden Izrael – Galilea.
Zmeňte svoje gastronomické obzory a odmeňte sa Pavlickým steakom v Season restaurant. Tešíme sa na vašu návštevu!