Predstavenie signature nápoja
Kombinácia textúr, chutí a farieb
Kozí syr a červená repa sú už veľmi dlhú dobu obľúbenými partnermi na tanieri. Repový šalát s kozím syrom à la Season demonštruje, ako dobre si spolu rozumejú. Je to elegantný šalát, s krásnou kombináciou textúr, chutí a farieb.
Základ tvoria čerstvé a zdravé sezónne suroviny. Pečená tekvica je klasika jesene. Ale v kombinácii s červenou repou a brusnicami sa jej chuť dostáva na iný level. Perfektná harmónia sviežich chutí je zavŕšená grilovaným kozím syrom, ktorý dodáva kontrast typickou jemne zemitou, maslovo-kyslastou chuťou.
Vlastnosti
Náš šalát z červenej repy a kozieho syra je jedlo, ktoré vám zlepší deň a podporí vaše zdravie. Obsahuje množstvo veľmi prospešných prírodných farbív, ktoré majú antioxidačné a iné zdraviu prospešné účinky.
Párovanie
So šalátom z červenej repy, pečenej tekvice a kozieho syra perfektne ladia kvalitné ružové a červené vína. A okrem nich samozrejme tiež koňak.




náš výber
S čím šalát s kozím syrom párovať?

Ružové víno
Najmä dámy, k Šalátu z červenej repy a kozieho syra ocenia kvalitné ružové víno. Ideálne Hron Rosé z vinárstva Martin Pomfy. Jeho aróma je príjemne ovocná, do popredia vystupujú maliny, čerešne so stopou červených ríbezlí.

Červené víno
Červené víno je tiež výborná voľba. Obzvlášť Pinot Noir z vinárstva Miroslava Fondrka s ľahkým telom s nádhernou chuťou čerešní a vôňou lesnej pôdy a cédrového dreva, ktoré potešia vaše zmysly.

Koňak
Koňak je stálica. K Šalátu z červenej repy a kozieho syra dokonale ladí Hennessy V.S.O.P. Jeho mäkký medovo-vanilkový chuťový profil perfektne dopĺňa chuť brusníc a zmierňuje jemne kyslé tóny kozieho syra.

Tip šéfkuchára
“Doménou šalátov je skôr jar a leto. Šalát z červenej repy, pečenej tekvice a kozieho syra je u vás tak obľúbený, že sme ho zaradili do našej stálej ponuky. Je určitým spôsobom odlahčením našej jesenej ponuky jedál. Vyskúšajte ho s ružovým vínom. Bude vám zaručene chutiť.“