detail tataráku na tácke s ingredienciami pred samotným zážitkovým miešaním pri stole hosťa
Zažite tatarák inak

Tartar z hovädzej sviečkovice

Predstavenie signature jedla

Kulinárska pochúťka z najkvalitnejšej sviečkovice

Tartar alebo inak “tatársky biftek” je skutočnou kulinárskou klasikou a unikátnym zážitkom. Túto pochúťku, ktorá sa rozplýva v ústach, pre vás pripravujeme z tej najkvalitnejšej hovädzej sviečkovice. Čerstvo ju pomelieme a perfektne dochutíme tak, aby ste si náš signature tatarák navždy zapamätali. 

Textúra a pocit v ústach je viac ako maslový. Jemná chuť hovädzieho mäsa je v rovnováhe s pikantnými a korenistými tónmi, ktoré sú dokonale vyhladené zamatovou krémovosťou sviežej, pred vami vyrobenej majonézy. Spojenie s výbornou hriankou, cesnakom, kapary a červenou cibuľou vám dopraje neopakovateľný gastronomický zážitok. 

Zážitková Príprava

Aby sme vám okrem gastronomického zážitku dopriali aj ten vizuálny, tartar vám pripravíme priamo pri vašom stole. Budete svedkami prípravy domácej majonézy a jej spájania s perfektným kúskom čerstvo namletej hovädzej sviečkovice. 

Párovanie

Delikátnu chuť tatárskeho bifteku je ľahké „prehlušiť“ silným vínom. Preto vám odporúčame niečo delikátnejšie, ako napríklad Pinot Noir alebo Beaujolais. Ružové šampanské je tiež výborná voľba, najmä ak si chcete vychutnať tatarák ako predjedlo. 

Top Ingrediencie

Nielen kvalitné hovädzie mäso

detail tataráku so surovým žĺtkom v strede

Hovädzia sviečková

Vychutnajte si tú najkvalitnešiu hovädziu sviečkovú, ktorú nakupujeme z lokálnej farmy. Čerstvosť a dokonalá chuť sú zaručené.

príprava domácej majonézy ako súčasť prípravy tataráku

Čerstvá majonéza

Vždy čerstvá, vždy lahodná. Majonézu pripravíme priamo pred vami. Zjemní tóny mäsa do dokonalej harmónie chutí.

kapary ako jedna z ingrediencií na prípravu tataráku

Korenisté kapary

Korenistá chuť a aróma sa k skvelému tartaru dokonale hodia. A preto od nás dostanete chutné v slanom náleve naložené kapary.

miska s čevenou cibuľkou ako jedna z ingrediencií na prípravu tataráku

Cesnak a cibuľa

Bez chuti cibule by tartar nebol kompletný. Rovnako ako bez hrianky potretej čerstvým cesnakom. Tieto chute k tataráku patria.

hrianky k tataráku, na bielych papierových obrúskoch

Zlatisté hrianky

Dokonale chrumkavé, dokonale chutné. U nás sú aj hrianky gastronomickým zážitkom. Hlavne s vrstvou tataráku. Príďte ochutnať!

portrét šéfkuchára v kuchyni v čiernej zástere

Tip šéfkuchára

“Tatarák vám odporúčame ochutnávať alebo pripravovať vždy len z toho najkvalitnejšieho mäsa od dôveryhodného dodávateľa. Je to nevyhnutné, keďže mäso sa konzumuje surové. A ak ho chcete zažiť, príďte ku nám do Season.”

Zažite tatarák inak

Poslať správu
1
Pomôžeme vám?
Pomôžeme vám?
Dobrý deň,
ako vám pomôžeme pomôcť?

Chcete si rezervovať zážitok?
Máte otázku na Signature menu?
Chcete sa čokoľvek spýtať?

Neváhajte nám napísať. Sme tu pre vás!