Predstavenie signature jedla
Kulinárska pochúťka z najkvalitnejšej sviečkovice
Tartar alebo inak “tatársky biftek” je skutočnou kulinárskou klasikou a unikátnym zážitkom. Túto pochúťku, ktorá sa rozplýva v ústach, pre vás pripravujeme z tej najkvalitnejšej hovädzej sviečkovice. Čerstvo ju pomelieme a perfektne dochutíme tak, aby ste si náš signature tatarák navždy zapamätali.
Textúra a pocit v ústach je viac ako maslový. Jemná chuť hovädzieho mäsa je v rovnováhe s pikantnými a korenistými tónmi, ktoré sú dokonale vyhladené zamatovou krémovosťou sviežej, pred vami vyrobenej majonézy. Spojenie s výbornou hriankou, cesnakom, kapary a červenou cibuľou vám dopraje neopakovateľný gastronomický zážitok.
Zážitková Príprava
Aby sme vám okrem gastronomického zážitku dopriali aj ten vizuálny, tartar vám pripravíme priamo pri vašom stole. Budete svedkami prípravy domácej majonézy a jej spájania s perfektným kúskom čerstvo namletej hovädzej sviečkovice.
Párovanie
Delikátnu chuť tatárskeho bifteku je ľahké „prehlušiť“ silným vínom. Preto vám odporúčame niečo delikátnejšie, ako napríklad Pinot Noir alebo Beaujolais. Ružové šampanské je tiež výborná voľba, najmä ak si chcete vychutnať tatarák ako predjedlo.
Top Ingrediencie
Nielen kvalitné hovädzie mäso
Hovädzia sviečková
Vychutnajte si tú najkvalitnešiu hovädziu sviečkovú, ktorú nakupujeme z lokálnej farmy. Čerstvosť a dokonalá chuť sú zaručené.
Čerstvá majonéza
Vždy čerstvá, vždy lahodná. Majonézu pripravíme priamo pred vami. Zjemní tóny mäsa do dokonalej harmónie chutí.
Korenisté kapary
Korenistá chuť a aróma sa k skvelému tartaru dokonale hodia. A preto od nás dostanete chutné v slanom náleve naložené kapary.
Cesnak a cibuľa
Bez chuti cibule by tartar nebol kompletný. Rovnako ako bez hrianky potretej čerstvým cesnakom. Tieto chute k tataráku patria.
Zlatisté hrianky
Dokonale chrumkavé, dokonale chutné. U nás sú aj hrianky gastronomickým zážitkom. Hlavne s vrstvou tataráku. Príďte ochutnať!
Tip šéfkuchára
“Tatarák vám odporúčame ochutnávať alebo pripravovať vždy len z toho najkvalitnejšieho mäsa od dôveryhodného dodávateľa. Je to nevyhnutné, keďže mäso sa konzumuje surové. A ak ho chcete zažiť, príďte ku nám do Season.”