Predstavenie signature jedla
Neobyčajný šalát so 100 ročnou tradíciou
Caesar šalát nie je len recept, je to symfónia chutí s viac ako 100 ročnou tradíciou. Aj preto je súčasťou našej Signature ponuky. Pred vašimi očami pospájame chute čerstvých ingrediencií do očarujúceho kompaktného celku.
Vláčnosť žĺtkov a bohatá chuť ančovičiek sú základným dôvodom, prečo Caesar chutí tak dobre. Keď k tomu pridáme čerstvý chrumkavý šalát, kapary, najemno nastrúhaný parmezán, pár kvapiek citrónovej šťavy a panenského olivového oleja a domáce krutóny, zavŕšime symfóniu chutí.
A je len na vás či si k šalátu doprajete kvalitné Prosciutto, krevety, kúsky lososa alebo plátky morčacieho mäsa.
Zážitková Príprava
Pohodlne sa usaďte a priamo pri vašom stole sledujte, ako sa spájajú chute šalátu Caesar. Vychutnajte si všetky vône a prezrite si krásu poctivých čerstvých surovín. Pred sebou máte pravý Caesar šalát s rukopisom Season.
Párovanie
K Caesar šalátu sa najviac hodia svieže biele vína s nádychom citrusov, ako je Sauvignon Blanc, Rizling, Pinot Grigio a Chablis. Ak máte chuť na červené víno, odporúčame Beaujolais a Pinot Noir. Nebudú tak osviežujúce ako biele víno, ale vhodne doplnia chuť najmä v chladnejších dňoch. K Caesar šalátu sa skvele hodí aj kvasinkové pivo.
Nikdy sa nepreje
Ochutnajte Caesar vždy inak
“Základná” verzia
Základná verzia je jednoducho pre každého, kto Caesar šalát pozná a miluje tak ako my. Obsahuje všetko, čo v ňom očakávate.
S krevetami
Verzia Caesar šalátu s krevetami je pre tých, čo milujú more a morské plody. A samozrejme ulahodí aj vegetariánom.
S lososom
Sýtejšia verzia s grilovanými kúskami šťavnatého lososa poteší každého, kto miluje more a leto. V každom ročnom období.
S prosciuttom
A na záver, naša najobľúbenejšia verzia. S Prosciuttom San Daniel Levi 24 m. Odporúčame vám ju ochutnať medzi prvými.
Tip šéfkuchára
“Caesar šalát je vynikajúce veľmi chutné jedlo, ktoré vás prekvapí množstvom možností. Ak ste ho u nás ešte nemali, ochutnajte ho najskôr v “základnej” verzii. Pri ďalších návštevách vám odporúčame ochutnať aj variantu s krevetami, lososom, prosciuttom alebo morčacím mäsom.”